WWE DIVAS FAN SITE! RAW - ECW - SMACKDOWN

...:::Linkelj engem:::...


                        more?

...:::Elite Affiliates:::...

                      9/9

...:::Oldal infók:::...

Szerki: Szonja
Desing:
Andi (Masni)

Email: [Katt]
Version: 20.
(Elegant)
Téma: Jonathan Togo
Open: 2007.03.30.
Képforrás: (
X )

Jonathan Togo Fan Site 2007-2008.
Don't copy! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Jonathan Togoval. Nincs meg se e-mail címe,se telefonszáma se semmi olyan adatom ami közvetlen kapcsolatba hozna titeket vele!

...:::Chat:::....


...:::Videó ajánló:::...

Jonathan a Bud Light reklámban

Címe: Bud Light Locker Room
Hossza: 0:33
Tartalom: Jonathan egy sör (szerintem sör) reklámjának a videójában is szerepelt. Nagyon poénos és jópofa videó,engem mindig megnevettet,akárhányszor is nézem meg.

...:::A hónap képe:::...

Osztályozzátok 1-5-ig a képet! Katt rá!


 

Meddig?: 2008.07.1. 

...:::Csi: Miami oldalak:::... 
 
                      
More?

...:::CSI Partnerek:::... 

>Claire Forlani CSI NY
>
David Caruso Online
>Eric Szmanda
>Helyszínelők
>Helyszínelők (Kitti)
>
Emily Procter
>CSI: NY
>CSI: MIAMI
>Jorja Fox
>Anna Belknapf
>NCIS
>David Caruso

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Korábbi Frissítések
Korábbi Frissítések : 2007.Június 4-től Június 10-ig

2007.Június 4-től Június 10-ig

  2007.06.11. 19:32

Katt a továbbra,ha meg szeretnéd nézni

 2007. Június 10. Vasárnap                                                Új dizi,új képek,scannek

 Sziasztok!
Nah,a mai nap folyamán hazaérkeztem,VÉGRE! :) Nem volt azért olyan jó elutazni,mint ahogy én szerettem volna... de mind1,a lányeg,hogy túl vagyok rajta és megint itt vagyok. Bocsika,hogy nem tudtam frisselni,de csak éjjel 11 után jutottam géphez,de akkor már hulla fáradt voltam... igyekeztem a dolgok legtöbbjét pótolni. Ma elég sok képet töltöttem fel nektek a Galériába,méghozzá a következő helyekre:
• CSI: Miami - 4. évad - The Score (72 db kép)

412_016.jpg 412_060.jpg 412_080.jpg

• További film képek - Mystic River (44 db kép)

Myst_18.jpg Myst_28.jpg Myst_10.jpg

• Egyéb - Scannek (CSI: Miami) (4 db kép)

CSI_Miam3i.jpg CSI_Miami1.jpg CSI_Miami.jpg CSI_Miam2i.jpg

Remélem nem baj,ha néha felteszek majd a Miami helyszínelőkhöz,vagy bármelyik sztárjához scanneket,de csak ha találok,és ha magyar,mint a mostani 4. Ezek David Carusohoz kapcsolódnak. Megvolt rég az újság,gondoltam megosztom veletek!
Az elején kellett volna közölnöm nekem is,hogy új a dizi az oldalon... nagyon fájó szívvel cseréltem le az előzőt,mert szerintem is nagyon szép volt,és mégegyszer olyant nem fogom tudni csinálni... no de mind1,ez a dizi se lett rossz,remélem nektek is tetszik.A színezésben Csiperke ismét segített,köszönöm neki <3
A média menübe a Blendekhez került fel egy újabb rajongói munka,amelyet Jess készített. Köszönöm neki,csodás lett :)

jonathanblend-1.png

Aki szeretne még csinálni,nyugodtan csinálhat,ki fogom tenni mindenképp,bármilyen munka is legyen! Az interaktívba a barátnőimhez felkerült újabb 3 név: Csiperke,Lotty és Valcsii. Írtam egy kis jellemzést is róluk :) A top affiliatesbe felszabadult 2 hely,lehet jelentkezni a vendégkönyvbe! Az internet menübe feltettem az oldal által nyert díjakat. Köszönöm szépen,annyira nagy örömet szereztetek vele :) A tv-s műsoroknál átírtam a következő részek dátumát,és az RTL klubbos Miami helyszínelőkhoz kiírtam a szerdai rész tartalmát is,el is olvashatjátok! Van egy új testvér oldala a lapnak,méghozzá Emily Reese Withersponos lapja,ami fantazikus! Kitettem őt a többiekhez :) Van egy új helyszínelős Affiliatesünk is,méghozzá egy NCIS (tengerészeti helyszínelők) oldal,érdemes megnéznetek. Mára ennyi lenne,a következő héten válaszolni fogok mindenkinek ígérem,de már ehhez nincs semmi erőm sem. Legyetek jók,és bírjátok ki ezt a keveset,nemsokára nyári szünet :P

 2007. Június 8. Péntek                                                             Egy kis bejelentés

 Sziasztok!
Bocsika,hogy nem volt friss tegnap,és sajna ma sem lesz :( lehet szombaton sem,mert elutaztam,és dolgozom szinte egész nap. A munkából is most jöttem meg éjfélkor,és reggel 10-re mentem :S de mindenképp fel akartam nézni még,és gondoltam,hogy hagyok nektek egy kis üzit :) Vasárnap tuti lesz friss,akkor utazom haza,és be fogok mindent pótolni :) Remélem megértitek,és nem haragusztok meg érte. A lapra természetesen fel fogok nézni,még akkor is,ha a halálomon vagyok :P köszönöm mindenkinek a nagyon sok kedves szót,és Jessnek a gyönyörü blendet,mesésen szép lett :) ki fogom tenni feltétlen :) ja igen,amikor hazaérek,akkor már a versenyekre is tudok jelizni,és szerintem fogok is,amire felkértetek engem :) köszike tényleg mindent,annyira jó érzés,hogy ennyire tetszik nektek a lap,és ilyen sokan szeretitek,fatnaztikusan jó érzés :) Nah,én most megyek,mert már 1 óra van,és még benézek a kedvenc lapjaimra,és hagyok magam mögött egy kis nyomot :P a vk-s bejegyzésekre szerintem szombaton lesz idöm majd válaszolni :) látogassátok szorgosan a lapot,akkor is,ha most 1-2 napig nem lesz friss. Puszi mindenkienk :) ja és bocsi a helyesírási hibákért,elég késö van :P

 2007. Június 6. Szerda                                        Új képek,új modull és új affiliates

 Sziasztok!
Huh,septiben kiírom a frissítést. Bocsika,hogy nem lett vmi sok,de nem úgy jött össze a dolog,ahogy szerettem volna. Ma elutazom,kb 10 perc múlva,és féltem,hogy nem fogom tudni megcsinálni,de szerencsére sikerült. Ahova megyek,lesz ott is net,csak kérdés mennyi időre tudok majd géphez jutni. Ha lesz időm,és lehetőségem,természetesen fogok frissíteni,de a lapot mindennap meg fogom nézni :P Elsőnek köszönöm a sok sok szép bejegyzést,amit ma is kaptam tőletek^^ és a csodálatosan mesés díjakat is,ki fogom tenni őket a héten,nagyon boldog vagyok :)
Tettem fel a Galériába a Miami helyszínelők 4. évadához egy új albumot, Payback néven,ide 74 db képet töltöttem fel,és ebből egy kis ízelítőt is mutatok:

411_009.jpg 411_047.jpg 411_074.jpg

Mondanom sem kell,mennyire édes Jon a képeken :P  Ha így nem jönnek be a képek,akkor a tegnap leírt minta alapján lépjetek a galériába be. A Média menübe hoztam létre egy új modullt, Blendek néven,ahova egy rajongói munka fel is került,méghozzá Lore képe,amit pár hete készített nekem ajándékba,és eddig sajna elfelejtettem kitenni,de bepótoltam. De itt is megnézhetitek:

jonathanblend.png

Szerintem nagyon nagyon szép lett :) nekem nagyon bejön,szép színes,és vidám kép :) És annyi a frissítés végül,hogy mesésen szép oldallal cseréltem buttont és affit. Nézzétek meg ti is :P Az affiliatesnél a legalsó sor 2. ikonja az övüké :) Puszi és legyetek jók :)

 2007. Június 5. Kedd                           Új képek,új modullok,és egy kis közlemény

 Sziasztok!
Ma sem hagylak titeket frissítés nélkül :) Csak mielőtt elmondom nektek,hogy mi lenne az,felhívnám a figyelmeteket,hogy a Galériával kisebb fajta gondok akadtak. Szerencsére nem vele,csak kapcsolatban van vele :P szal értitek XD Nah, az van,hogy az extra.hu -val vmi lehet,mert most Explolerben nem lehet úgy elérni a galériát,hogy a Navigation-ban kattintasz rá,de úgy viszont igen,hogy a Top Affiliates alatt a lefotózott képre kattintotok. Az a lényege,hogy külön oldalba kell megnyílnia a galériának,és máris jó. Nem tudom pontosan mi a fene van... de amíg nem jó minden,addig csak ott tudjátok megnézni a képeket (de csak azok,akik Explolert használnak). Aki viszont Mozillát használ,az mindenhol meg tudja nézni,akárhol kattint rá,remélem helyre fog jönni ez a "hiba". Nah,ha már a galéria szóba jött,akkor elsőnek azt írnám ki,hogy került fel 15 db új kép. A Galérián belül az Egyéb albumban találjátok meg,azon belül pedig a "CanadaAM Interview"-ben. Egy kis ízelítő:

007~0.jpg 006~0.jpg 012~0.jpg

Szerintem nagyon jó képek. Kicsit a minőségén dobtam,mert borzasztó fakók voltak a színek,de szerintem így mindjárt szebb! Új modullokat is hoztam létre,méghozzá a Ryan Wolfe menüben. 2-vel bővült: "Magyarhangja" és "Kocsija". Ki is van töltve,meg is tudjátok nézni! Holnap Miami helyszínelők lesznek az RTL klubbon este 21:05-ös kezdettel,és ennek a résznek,ami következik kiírtam az előzetesét,amelyet ott tudtok majd mindíg elolvasni,ahol ki van írva,hogy mikor lesz a Tv-ben (jobb oldalt,majdnem legalul). Köszönöm nektek a sok kedves bejegyzést,amit írtatok,nagyon jól estek. A legtöbb bejegyzésre már válaszoltam is! Tegnap megdőlt ismét a látogatottság: 167-en néztétek meg az oldalt,köszike <3! Indultam egy honlapversenyen (sajnos szavazós :P),és arra szeretnélek kérni titeket,hogy szavazzatok az oldalra! A linket bal oldalt legfelül megtaláljátok,ahova ki van írva plusszban még,hogy szavazni lehet a lapra. És egy másik honlapversenyen az oldal "Best Site" kategóriában 1. helyezett lett,Desinben 3. és Layout-ban is 3. helyezett. Nagyon nagyon örülök neki :) Lecseréltem a hét képét,és kitettem azt,ami jövő hét keddig lesz kint! Oszályozzátok a képet,kíváncsi vagyok,hogy kinek mennyire tetszik^^

 2007. Június 4. Hétfő                     Átalakítás,új buttonok,új menü,és látogatottság

 Sziasztok!
Hát mint látjátok az oldal ismét egy szép átalakuláson ment keresztül. Hát nem volt egyszerű,és rengeteg segítséget kaptam,amit ezúton is szeretnék megköszönni
Csipinek, aki segített nekem beszínezni a vk-t,és csinált nekem egy nagyon szép friss dobozt,amelyben innentől olvashatjátok a frisseket,és emellett nagyon bíztatott,mert már kezdtem feladni! Szanymnak is szeretnék köszönetet mondani a szövegdobozért :) És Andimnak is,aki rengeteget segített nekem szintén. Gyönyörűszépre varázsolta a galériát. Nagyon színes fejlécet csinált neki,és szépen rendezte el! Emelett készített nekem 3 buttont és 2 db válasz ikont,amelyet meg is nézhettek:

  

Nagyon szépen köszönöm neki mégegyszer :) és a 2 db válasz ikont a Link me-n belül a "more"-ban nézhetitek meg a másik kettő mellett. A chatet levettem,mert szerintem felesleges volt az oldalra,aki szeretne nekem írni az a vendégkönyvbe is megteheti! Inkább a chat heléyre kitettem a galériás oldalt,amely le van fényképezve,és ha rákattoltok,akkor azon keresztül is elérhetitek a képtáras oldalt,amely több,mint 1300 db képpel vár titeket! A képeket a "Jonathan a tv-ben"-nél és a "Miami helyszínelők a Tv-ben"-nél kicseréltem egy másikra,ezt is kb 2 hetente cserélni fogom. Tegnap még a Testvér oldalaimat kitettem a Navigation alá kis ikonokkal is,és ha meg szeretnétek tudni,hogy miért ők a társoldalaim,akkor alatta elolvashatjátok.A CSI: Top affikat jobb oldalra tettem leagulra,most nem képpel vannak kint,hanem be vannak linkelve a témák. Nagyon örülök annak,hogy ennyire nagy örömet tudtam nektek okozni a díjakkal,amelyeket tegnap osztottam ki! Mindenki,aki megktapta tőlem,az teljes mértékben kiérdemelte :) A vendégkönyvbe holnap fogok válaszolni,most már nagyon fáradt vagyok hozzá,egész éjjel nem aludtam semmit,itt a legfőbb ideje :P Huh és még mindíg nem értem a frissítés végére :P Mint látjátok a "Navigation"-t megtoldottam egy új menüvel,amelyet "Ryan Wolfe" néven kereszteltem el. Ide 3 db modult fel is tettem,és fel is van töltve. Ide fognak kerülni a Miami helyszínelők című sorozat-ban alakított karakteréhez kapcsolódó dolgok! Szeretnék mindenkit bíztatni,hogy tessék továbbra is jelentkezni a honlapversenyre,egyenlő esélyekkel indul mindenki! Szeretném végül,de nem utolsó sorban megköszönni a több,mint 5000 látogatót,amit ma lépett át az oldal látogatóinak száma,és nagyon örülök,hogy az utóbbi pár napban gyönyörűen megmelkedett a látogatottság,tartsa meg jó szokását ;)

statisztika.png

Katt a képre,h megnézhessétek! Nah azt hiszem mindent kiírtam :) Puszi mindenkinek,holnap akkor válaszolok minden bejegyzésre!

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~