WWE DIVAS FAN SITE! RAW - ECW - SMACKDOWN

...:::Linkelj engem:::...


                        more?

...:::Elite Affiliates:::...

                      9/9

...:::Oldal infók:::...

Szerki: Szonja
Desing:
Andi (Masni)

Email: [Katt]
Version: 20.
(Elegant)
Téma: Jonathan Togo
Open: 2007.03.30.
Képforrás: (
X )

Jonathan Togo Fan Site 2007-2008.
Don't copy! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Jonathan Togoval. Nincs meg se e-mail címe,se telefonszáma se semmi olyan adatom ami közvetlen kapcsolatba hozna titeket vele!

...:::Chat:::....


...:::Videó ajánló:::...

Jonathan a Bud Light reklámban

Címe: Bud Light Locker Room
Hossza: 0:33
Tartalom: Jonathan egy sör (szerintem sör) reklámjának a videójában is szerepelt. Nagyon poénos és jópofa videó,engem mindig megnevettet,akárhányszor is nézem meg.

...:::A hónap képe:::...

Osztályozzátok 1-5-ig a képet! Katt rá!


 

Meddig?: 2008.07.1. 

...:::Csi: Miami oldalak:::... 
 
                      
More?

...:::CSI Partnerek:::... 

>Claire Forlani CSI NY
>
David Caruso Online
>Eric Szmanda
>Helyszínelők
>Helyszínelők (Kitti)
>
Emily Procter
>CSI: NY
>CSI: MIAMI
>Jorja Fox
>Anna Belknapf
>NCIS
>David Caruso

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Korábbi Frissítések
Korábbi Frissítések : 2007.június 10-től 2007.Június 15-ig

2007.június 10-től 2007.Június 15-ig

  2007.06.20. 16:25

Katt a továbbra,hogy megnézhesd

 2007. Június 15. Péntek                                                Honlapverseny eredmény

 Sziasztok!
Hát igen végre ez is eljött: VÉGE A SULINAK és ITT A NYÁR! Én nem is tudom,hogy örüljek vagy ne,mert dolgoznom kell majd a nyáron,de az oldalt természetesen nem fogom elhanyagolni :) Időm lesz rá szerencsére,csak annyi,hogy nem lesz mindennap friss,hanem csak 2-3 naponta,de akkor igyekszem nagyon sokat frissíteni nektek! Na de ez kb július elején lesz,addig kb 2 hét van még ;) Amint látjátok az oldalnak vadonatúj dizije van,ami nekem sokkal jobban tetszik,mint az ezlőző,remélem nektek is fog. Mivel a honlapverseny határideje a nap folyamán lejárt,ezért a versenyt lezártam,és feltettem a végeredményt,és a nyerteseket! Gratulálok mindenkinek,csak nem volt könnyű dolgom :P amúgy megfigyeltem valamit: a jelentkezők 70%-a ha a másik kategóriába jelentkezett volna,helyezett lehetett volna...
Kaptam Dorinától egy nagyon szép msn ikont,és Csiperkétől,pedig egy blendet,köszönöm nektek nagyon! A média menün belül a blendeknél van mind a kettő,mert a grafikai munkák,amiket tőletek kapok oda kerül fel!

szonjanak2.png 

Tökre örülök a sok sok szép munkának,amit ti készítetek :) A Jonathan a tv-ben címszó alatt a következő rész dátumát átírtam a  jövő hét csütörtökire,és a Miami helyszínelőkét is,és ott a 17. az az a következő rész előzetesét is kiírtam!
Mindjárt megyek válaszolgatni a vendégkönyvbe,de szerintem már nagyon visszamenőlegesen nem fogok,mert nagyon sok bejegyzés van,és nagyon el vagyok maradva vele! A mai friss ennyi lenne. Igaz nem sok,de a honlapverseny eredmény hírdetése elég sok időt vett igénybe,mert minden lapot átnéztem,megnéztem. Plussz díjakat csináltam stb... de holnap hétvége,és ha minden jól megy,akkor grafikai mukákat fogok készíteni! Amint látjátok megint van chat,de amint találok ki vmi új dolgot,akkor úgyis megint feleslegessé fog válni,és leveszem!

 2007. Június 13. Szerda                                                Új képek,új testvér oldal

 Sziasztok!
Bocsika,hogy ilyen későn frissítettem,de ma elég szaladgálós napom volt. Suli után egyből mentem bnőimmel egyik bnőmhöz,és nagyon jól éreztem magam,de azért titeket sem felejtettelek el :P Kis frisst hoztam nektek :) A galériában a Miami helyszínelők 4. évadjához egy újabb epizódhoz kezdtem el feltölteni a képeket. Még nem végeztem,de holnap befejezem,de már 86 db képet feltöltöttem a Silencer mappába. Pár kép:

413_031.jpg 413_054.jpg 413_044.jpg

A végén véletlenül ugyanazokat a képeket töltöttem fel,amiket már egyszer megtaláltok ott,és csak most vettem észre,de csak holnap javítom ha nem gond,már elég fáradt vagyok hozzá. A hét képét is mindjárt lecserélem,szóval remélhetőleg mire ezt elolvassátok,az új lesz ott :) Szóval nézzétek meg magatok is és osztályozzátok a képet :) Van egy új testvért oldalam,akinek már csináltam ikont is,és leírtam a többiekéhez,hogy miért is választottam őket :) És ezen az oldalon én lettem a hét No Thanx Fanja :) kaptam egy szép díjacskát is hozzá,szeirntem nagyon jó lett,és örülök neki nagyon :)

szonja.png

A Fanlistinghez feltettem két ikont,amely a No Thanxes srácokat ábrázolja :) Ők a kedvenceim a csapatból: Erik és Oli :) Már ennyi lenne. Nem lett sok,de majd pótlom :)

 2007. Június 11. Hétfő                                                Díjak,új menü és modullok

 Sziasztok!
Ma igazából nem volt olyan frissítés,amire számíthattatok,ma nem volt erőm képeket töltögetni,ezért más dolgokat csináltam meg,amiket szerettem volna. Például az Internet menübe feltettem 2 új modullt. Az egyik: az oldal eddigi desingjei - ide feltettem az első verziótól egészen a mostaniig a fejléceket,és a hozzá tartozó háttereket,és mindegyikről írtam egy két sort. Innentől kezdve mindíg fel fogom tenni a diziket. De nem csak az oldalét,hanem a Galériáért is,amelynek szintén hoztam létre egy modullt,amelyet ugyanitt találtok meg. Ki vannak töltve a modullok. Ez elég idő igényes volt,mert fel kelltt töltögetnem mindegyiket,de nem volt vészes. Nagyon örültem,amikor feljöttem,és benéztem a vk-ba,3 csodálatosan szép díj várt ott engem,ami feldobta a szar napomat,köszönöm nektek. Fel is tettem a többi mellé,de megkukkanthatjátok itt is:

 lola02dy2.jpg lola01qd1.jpg

A 3. díj elég nagy lenne,ezért ITT nézhetitek meg. Ezt Dorinától kaptam,akinek az oldalán én lettem a hét oldala,köszönöm neki :) A másik két díjat,pedik Barbytól kaptam,neki is köszönöm nagyon :)
A tegnap felszabadult két top afis hely már be is telt,már ne jelentkezzetek oda. Amint lesz hely ki fogom írni nektek.
A navigationba új menüt hoztam lépre, korábbi frissítések néven. Azért csináltam ezt,hogy ne maradjatok le semmiről sem. Lehet,hogy nem tudtatok lenni egy adott időben a gépnél,vagy bármi van,és nem tudjátok mik voltak a frissek,ezért csináltam,és ott vissza tudjátok majd nézni mindíg. Minden héten a kezdő oldalról leveszem az előző frisseket,és oda fogom nektek beírni dátum szerint,hogy mettől meddigi frissek találhatók ott.
A válaszolgatásokat a lapjaitokra már elkezdtem,de holnap fejezem csak be,mert hulla fáradt vagyok már. A button cseréket kitettem,és köszike a sok szép kedves sort, Jaaaj,és mielőtt elfelejtem: Bee grafikai versenyén Különdíjas lettem ezzel a képemmel: [
Katt]. Nagyon örülök neki,mert rengetegen neveztek a versenyére.

 2007. Június 10. Vasárnap                                                Új dizi,új képek,scannek

 Sziasztok!
Nah,a mai nap folyamán hazaérkeztem,VÉGRE! :) Nem volt azért olyan jó elutazni,mint ahogy én szerettem volna... de mind1,a lányeg,hogy túl vagyok rajta és megint itt vagyok. Bocsika,hogy nem tudtam frisselni,de csak éjjel 11 után jutottam géphez,de akkor már hulla fáradt voltam... igyekeztem a dolgok legtöbbjét pótolni. Ma elég sok képet töltöttem fel nektek a Galériába,méghozzá a következő helyekre:
• CSI: Miami - 4. évad - The Score (72 db kép)

412_016.jpg 412_060.jpg 412_080.jpg

• További film képek - Mystic River (44 db kép)

Myst_18.jpg Myst_28.jpg Myst_10.jpg

• Egyéb - Scannek (CSI: Miami) (4 db kép)

CSI_Miam3i.jpg CSI_Miami1.jpg CSI_Miami.jpg CSI_Miam2i.jpg

Remélem nem baj,ha néha felteszek majd a Miami helyszínelőkhöz,vagy bármelyik sztárjához scanneket,de csak ha találok,és ha magyar,mint a mostani 4. Ezek David Carusohoz kapcsolódnak. Megvolt rég az újság,gondoltam megosztom veletek!
Az elején kellett volna közölnöm nekem is,hogy új a dizi az oldalon... nagyon fájó szívvel cseréltem le az előzőt,mert szerintem is nagyon szép volt,és mégegyszer olyant nem fogom tudni csinálni... no de mind1,ez a dizi se lett rossz,remélem nektek is tetszik.A színezésben Csiperke ismét segített,köszönöm neki <3
A média menübe a Blendekhez került fel egy újabb rajongói munka,amelyet Jess készített. Köszönöm neki,csodás lett :)

jonathanblend-1.png

Aki szeretne még csinálni,nyugodtan csinálhat,ki fogom tenni mindenképp,bármilyen munka is legyen! Az interaktívba a barátnőimhez felkerült újabb 3 név: Csiperke,Lotty és Valcsii. Írtam egy kis jellemzést is róluk :) A top affiliatesbe felszabadult 2 hely,lehet jelentkezni a vendégkönyvbe! Az internet menübe feltettem az oldal által nyert díjakat. Köszönöm szépen,annyira nagy örömet szereztetek vele :) A tv-s műsoroknál átírtam a következő részek dátumát,és az RTL klubbos Miami helyszínelőkhoz kiírtam a szerdai rész tartalmát is,el is olvashatjátok! Van egy új testvér oldala a lapnak,méghozzá Emily Reese Withersponos lapja,ami fantazikus! Kitettem őt a többiekhez :) Van egy új helyszínelős Affiliatesünk is,méghozzá egy NCIS (tengerészeti helyszínelők) oldal,érdemes megnéznetek. Mára ennyi lenne,a következő héten válaszolni fogok mindenkinek ígérem,de már ehhez nincs semmi erőm sem. Legyetek jók,és bírjátok ki ezt a keveset,nemsokára nyári szünet :P

 2007. Június 17. Vasárnap                                                        Új képek,blendek

 Sziasztok!
Bocsika,hogy így este felé álltam neki frisselni,de nap közben lustiztam,meg versenyekre jelentkeztem (blendversenyekre),meg szeretnék még este is majd. De természetesen az oldalra is,és rátok is gondoltam :) Ugye pár nappal ezelőtt elkezdtem a Galériába feltölteni a 4. évad részeihez a képeket a Silencer mappába. A mai napra fejeztem be őket. Nekem nagyon bejönnek ezek a képek,eddig amiket feltetetm azok közül ezek a favoritok :) Íme egy kis ízelítő:

413_127.jpg 413_114.jpg 413_100.jpg

Ha nem nyílna meg úgy,hogy itt kattoltok rá,akkor jobb oldalon a top affiliates alatt ahol le van fozózva az oldal,ott nyissátok meg,mert ott tuti h megnyitja. Az a lényeg,hogy külön ablakban nyíljon meg. Ide ebbe a mappába 150 db kép került. Elérési útvolnala: Miami helyszínelők  4. évad  Silencer
Ha nem találjátok,akkor az alján lapozzatok a 2. oldalra,mert ez már új oldalra került. A média menübe csináltam külön modullt azoknak a Jonathanos blendeknek,amiket én készítettem. Tettem is oda 2 újat,amit itt is megnézhettek:

jonathan-blendem2.png jonathan-blendem1.png

Remélem,hogy tetszik nektek,nekem bejönnek :) A Miami helyszínelők menüjében Cuccok néven csináltam egy modullt,ahova tettem be olyan képeket,ami a sorozathoz készült. Pl.: táska,párna stb. Ezt folyamatosan bővíteni fogom! Szeretném Ildimnek meköszönni a csoda szép díjat,amit az oldalnak adott. Nagyon nagyon örültem neki,és itt is megnézhetitek,és a díjaknál is az internet menüben!

Tegnap megdőlt a látogatottság,méghozzá összesen 218-an voltatok az oldalon. Nagyon nagyon örülök neki,és köszönöm nagyon! Ezelőtt a legtöbb fő 167 volt. Annyira boldog vagyok.A látogatottság mindennap 130 felett van már jócskán,és a Mozi,film kategóriában 10. az oldal :) Azért rakattam át oda a lapot,mert a Miami helyszínelőkkel is ugyanúgy foglalkozik! Mára ennyi lenne a friss :) Élvezzétek a nyarat ;)

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt