WWE DIVAS FAN SITE! RAW - ECW - SMACKDOWN

...:::Linkelj engem:::...


                        more?

...:::Elite Affiliates:::...

                      9/9

...:::Oldal infók:::...

Szerki: Szonja
Desing:
Andi (Masni)

Email: [Katt]
Version: 20.
(Elegant)
Téma: Jonathan Togo
Open: 2007.03.30.
Képforrás: (
X )

Jonathan Togo Fan Site 2007-2008.
Don't copy! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Jonathan Togoval. Nincs meg se e-mail címe,se telefonszáma se semmi olyan adatom ami közvetlen kapcsolatba hozna titeket vele!

...:::Chat:::....


...:::Videó ajánló:::...

Jonathan a Bud Light reklámban

Címe: Bud Light Locker Room
Hossza: 0:33
Tartalom: Jonathan egy sör (szerintem sör) reklámjának a videójában is szerepelt. Nagyon poénos és jópofa videó,engem mindig megnevettet,akárhányszor is nézem meg.

...:::A hónap képe:::...

Osztályozzátok 1-5-ig a képet! Katt rá!


 

Meddig?: 2008.07.1. 

...:::Csi: Miami oldalak:::... 
 
                      
More?

...:::CSI Partnerek:::... 

>Claire Forlani CSI NY
>
David Caruso Online
>Eric Szmanda
>Helyszínelők
>Helyszínelők (Kitti)
>
Emily Procter
>CSI: NY
>CSI: MIAMI
>Jorja Fox
>Anna Belknapf
>NCIS
>David Caruso

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Korábbi Frissítések
Korábbi Frissítések : 2007.június 18-tól június 24.

2007.június 18-tól június 24.

  2007.06.26. 14:40

Katt a továbbra

 2007. Június 24. Vasárnap                                                 Avatarok,animáció

 Sziasztok!
Bocsika,hogy nem írtam ki a kevés frisst,de tengap szapadgáltam minden felé,és elfelejtettem kiírni. Nem lett sok,de azért van,mert hétfőn elitazom egész nyárra,és készülődöm. Nem kell aggódni,lesz net,csak nem tudni,hogy mennyit tudok majd gép előtt lenni,de ígérem nektek igyekszem majd :) Ez a dizi még tuti fennt marad 1-2 hétig. Annyira tetszik,nincs szívem lecserélni XD Nos... csináltam egy blendet,amit a többi saját készítésűhöz is betettem.:

jonathan-blendem5.png

Az egyik legjobban sikerült blendem lett belőle,annyira imádom ezeket a képeket,no meg a pasit is :P És csináltam 5 db avatart is,amelyet a média menün beül az avataroknál találtok meg.

jon-av-10.png jon-av-9.png jon-av-8.png 
jon-av-7.png jon-av-6.png

Szerintem egészen jóra sikerültek,az elsőn olyan édes feje van :D Ezekkel az avatarokkal együtt már 38 db van fennt,amit én csináltam,és lesz ez még sokszor ennyi is :P Aztán bal oldalra legfelülre kitettem egy tök fain animációt,amit külföldi fórumon találtam. Annyira bírtam azt a jelenetet,amiből van... tiszta kis édes ott is ááááá meghalok xD És szeretném megköszönni nektek,hogy a látogatók száma átlépte a 8000-at,amely jelentleg átlagban 158.7 fő/nap. Nagyon szépen köszönöm,remélem még sikeresebb lesz az oldal,és nagyon sokan szeretni fogjátok ezt az édes pasit :P A mozi/film kategórióban szépen törünk felfelé,ugyanis már a 8. az oldal a több,mint 1600 lapból,ami ebben a kategóriában van :P Nagyon szeretnék a top 5-be bekerülni,és addig meg sem állok :P

 2007. Június 22. Péntek                                                     Új képek,modullok

 Sziasztok!
Ma is frisseltem ám^^ Visszajött a szorgalmam,hála égnek :) Sztem a mai friss nagyon jól jött össze :) Tegnap nézelődtem neten,és találtam pár 2006-os képet,amely ősz tájékán készült. Azonban ezeknek a képeknek külön története van,amely egy rajongóhoz kapcsolódik! Ennek külön modullt is csináltam,amelyet a Jonathan Togo menüben találtok meg, Sztory néven. Ide leírtam nektek,hogy a szerencsés rajongó miképp készítette a képeket. Sztem tök jó,nekem tetszik,remélem egyszer én is ilyen mázlista lehetek :) Adok egy kis részletet:

"Az volt a szerencsém, hogy a Scarborough Town Centernél voltam. A napokban néhány ember a CSI-ból csinált egy megjelenést, ahol „előléptették” a társasjátékukat. A bevásárlóközpontnál voltunk hogy vegyük fel a LRTből való nővéremet és az anyumat. Az apu elment vásárolni a bevásárlóközpontba, amíg vártunk a nővéremre.

Miután egy ideig ültem az autóban, úgy döntöttem, hogy a szüleim után bemegyek a bevásárlóközpontba,és körbenézek..."

 

Hogy mi is történt,miután bement,azt IDE kattintva el tudjátok olvasni. Aztán a Média menübe csináltam modullt a híreknek,amelybe fel is tettem az Emmy díjas jelölésről szóló kis cikket, ugyanis ez nagyon fontos dolog,és jó,ha egy helyen össze vannak ezek gyűjtve. Aztán... a Miami helyszínelők menübe is hoztam létre modullt,méghozzá Board Game néven. Itt ismertetem veletek a társasjátékot,és ha akarjátok,a neten meg is tudjátok venni. Szintén keresgetés közben bukkantam rá új promo képekre is,amelyet a galériában meg is találtok!

 

promo54.JPG csimiami.jpg

 

Sajnos az egyiken vmi hülye felirat van,de akkor is feltettem,mert ez is egy darabja a sorozatnak,és szerintem jó kép,mosolyognak rajta a szereplők^^' Aztán ugye a rajongó által készített képeket is feltettem a galériába nektek,az egyéb mappán belül a Scarborough, Ontario albumban. És találtam még 2 db CBS-es partyn készült képet,remélem majd a többit is sikerül meglelnem.

 

normalcbstca060005yt0.jpg jonathann.png

 

Tökre örültem, hogy ráleltem ezekre a képekre,mert elég nehéz összeszedni a képeket, mivel külföldi oldalak se nagyon vannak, ahonnan lehetne szerezni őket... szóval keregélés kérdése,de igyekszem,mert nagyon sokan szeretitek ezt az édes pasit,aminek én nagyon nagyon örülök :) és köszöntöm Barbie-t,aki csalakozott a Fanlisting-hez,én pedig jelentkeztem a honlapversenyére,szóval remélem mások is kedvet kapnak hozzá :) A Jonathan a tv-bennél jobb oldalon és alatta a Miami helyszínelősnél átírtam a következő epizódok dátumát,és az előzetest is! És végül csináltam 3 db új buttont a lap számára. Szerintem jól sikerültek!

 

Jonathan Togo Fan Site Jonathan Togo Fan Site Jonathan Togo Fan Site

 2007. Június 21. Csütörtök                                                     Új képek,fanlisting

 Sziasztok!
Nos,ma is elég szépen frissítettem nektek,ugyanis az elmúlt napokban kicsikét ellustultam... nos,kezdjük talán ott, hogy a galériát Andim gyönyörűszépre csinálta meg nekem ismét, nézzétek meg ti is, szerintem bámulatos lett! Jobb oldalon a top affik alatt nézzétek meg, ott jól működik! Imádom a zöldet :) És ha már a galériában jártok nézzétek meg az újonan feltöltött 90 db képet,amelyet a Miami helyszínelők 4. évadjához töltöttem fel a "Fade Out" albumba,amely a 2. oldalon található. Ez volt az a rész,amikor Horatio beszélt Ryan-el,hogy menjen el nézesse meg a szemét. Elmegy orvoshoz,és azt mondta az orvos neki,ha nem gyógyul be neki, műteni kell, ezért nem is dolgozhat. A rész végén szomorúan áll az öltözőjükben Ryan Wolfe,és mérgében az öklével csapkodja a szekrényt... amelyet Horatio is lát. Na de íme az ízelítő:

414_008.jpg 414_035.jpg 414_089.jpg

Nekem a 4. évadból ez a kedvenc epizódom, nagyon megható volt a végén az a jelenet,amit említettem. Ezekkel a képekkel együtt már 1762 db képre emelkedett a galériában a képek száma,ami fantaztikus :) Tegnap késő este felé kitaláltam, hogy legyen Fanlisting az oldalon,és meg is csináltam. A navigationban megtaláljátok külön menüben,és mindent elolvashattok róla. Remélem sokan jeliztek majd, már 4-en fel is iratkoztak,köszike nekik: Szany, Lotty, Csiperke és milim
Tegnap Jess-emtől kaptam egy gyönyörűségesen szép blendet,amit fel is tettem oda,ahol azok a munkák vannak,amiket ti küldtetek be,de itt is megnézhető:

jonathan.png

Szerintem gyönyörűszép lett és zöld^^' Ma lecseréltem a gyorlinkek képeit is,szerintem itt volt már az ideje :P Aztán a galériát is lefotóztam,és az új kinézetet tettem ki az előző helyett. Az eddigi desingekhez feltettem az előzőt,és a mostanit is,akárcsak a galériáét,így mindíg vissza tudjátok nézni,hogy milyen külsővel rendelkezett a lap és a képtáras olda is. Aztán kicsit átrendezgettem a menüket,remélem azért megtaláltok majd mindent :) Mára azt hiszem ennyi lenne,de ne feledjétek el,mivel csütörtök van, a Viasat 3-on ma 21:05-ös kezdettel CSI: Miami,amelyben a mi szépfiúnk is szerepel,ki ne hagyjátok ;)

 2007. Június 20. Szerda                                                          Új blendek,kis infó

 Sziasztok!
Bocsika,hogy nem volt kiírva az elmúlt napokban,amiket csináltam a lapon,de borzalmas lusta vagyok,és élvezem a nyarat,csavizok,és fetrengek az ágyamban :) Na mind1,ma azért pótlok ígérem nektek :) Elsőnek egy kis infóval szeretnék szolgálni nektek,amit a gyönyörűséges Csipimnek köszönök,hogy lefordította nekem <3 Ebben arról olvashattok,hogy a Miami helyszínelők sztárjait,természetesen Jonathan Togo-t is jelölték bizonyos díjra. Egyenlőre nem tudni még,hogy pontosan mire is,csak ezt a pár sort találtam angolul,de utána nézek még.

CSI: Miami szzátok Emmy díjra jelölve!
Azt beszélik, hogy Adam Rodriguezt, jelölték a CSI Miami "Broken Home" epizódjában nyújtott alakításáért, mellékszereplő kategóriában. Ugyancsak mellékszereplő kategóriában jelölték Jonathan Togot (Backstabbers) és Rex Linnt a "Throwing Heat"-ből.
Lehetséges mellékszereplőnek jelölték pedig Eva LaRue az "Internal Affairs"-i alakításáért és Emily Proctert a "Going Under"-ből.
Főszereplő színész: David Caruso a "Man Down"-ból.

Mindenesetre garulálunk a jelölésekre nekik! Aztáááán folytatnám ott,hogy csináltam 2 újabb blendet,amit a média menüben az SK Blendeknél is megtaláltok,de ide is beteszem nektek:

jonathan-blendem3.png jonathan-blendem4.png

Az első,a kék blend életem első és szerintem utolsó Photo Shopos munkája. Nem nagyon sikerült jól,de egy próbát megért. A második már Paint Shop Pro-s munka,abban a progiban othonosan mozgok. Remélem tetszik nektek!
Lecseréltem a hét képét,ugyanis a mai dátumra volt kiírva az újabb kép,amit meg is találhattok a régi helyén. Nézzétek meg,és osztályozzátok! Még tegnap lecseréltem a fejlécet,az előző annyira nem tetszett... de ez jobb lett,és köszi már is a sok sok dícséretet :) És végül az interaktív menüben a Véleményemet ajánlom mindenkinek,hogy olvassa el,mert a napokban folyó eseményeket írtam le benne,és a véleményem az egészről. A gportal-nak is beküldtem,hogy kiteszik e,az a jövő titka! 
16:21: Kicsivel később készítettem 5db Jonathan Togo-s msn Avatart,amelyet a média menün belül az avataroknál megtaláltok. A legalsó 5 az új,ebből 3-at megmutatok nektek itt is:

jon-av-4.png jon-av-3.png jon-av-2.png 

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt