WWE DIVAS FAN SITE! RAW - ECW - SMACKDOWN

...:::Linkelj engem:::...


                        more?

...:::Elite Affiliates:::...

                      9/9

...:::Oldal infók:::...

Szerki: Szonja
Desing:
Andi (Masni)

Email: [Katt]
Version: 20.
(Elegant)
Téma: Jonathan Togo
Open: 2007.03.30.
Képforrás: (
X )

Jonathan Togo Fan Site 2007-2008.
Don't copy! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Jonathan Togoval. Nincs meg se e-mail címe,se telefonszáma se semmi olyan adatom ami közvetlen kapcsolatba hozna titeket vele!

...:::Chat:::....


...:::Videó ajánló:::...

Jonathan a Bud Light reklámban

Címe: Bud Light Locker Room
Hossza: 0:33
Tartalom: Jonathan egy sör (szerintem sör) reklámjának a videójában is szerepelt. Nagyon poénos és jópofa videó,engem mindig megnevettet,akárhányszor is nézem meg.

...:::A hónap képe:::...

Osztályozzátok 1-5-ig a képet! Katt rá!


 

Meddig?: 2008.07.1. 

...:::Csi: Miami oldalak:::... 
 
                      
More?

...:::CSI Partnerek:::... 

>Claire Forlani CSI NY
>
David Caruso Online
>Eric Szmanda
>Helyszínelők
>Helyszínelők (Kitti)
>
Emily Procter
>CSI: NY
>CSI: MIAMI
>Jorja Fox
>Anna Belknapf
>NCIS
>David Caruso

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Frissítések

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

2007.Augusztus 14. Kedd (Ùj hét képe,képek)

  2007.08.14. 13:06

Sziasztok!
Ma frisseltem egy kicsit :) nem sok,de szerintem egy napra elég :) De mielött elmondom,hogy mi is lenne az,elárulom,hogy milyen terveim vannak Jon szülinapjára :) Szeretnék tök jó vmi faintos dizit,meg  a galira is :) és egy vadonat új MENÜ lesz,ami szerintem igen jó ötlet :P Igaz nagyon sok munkát fog igénybe venni,és idöt,de szerintem mindenképpen meg fogja érni :) Szerintem ma el is fogom kezdeni,de csak 25-én fogom kiírni majd,hogy mi is az :) ùj modullokat is szeretnék meg mégtöbb képet,mert ugye ebböl az édes pasiból sosem elég :P Ahogy most is töltötem fel a Miami helyszínelök 4. évadjához képeket,méghozzá "Free Fall" néven. Akartam videót is feltenni,de Youtube-n nem találtam ehhez a részhez kapcsolódót. 63 nagyon nagyon jó kép került fel!

420_012.jpg 420_096.jpg

Elégszer úgysem tudom elmondani,ezért meg teszem most is :P A képeket jobb egérgomb -> megnyitás új ablakban kombinációval nyissátok meg,különben nem lesz jó! Amúgy nagyon érdemes megnézni ezeket a képeket,állati jók,szerintem a Miamis képek közül ennek a sorozat résznek a képei a legjobbak!

Lecseréltem a hét képét,és a következö heti képet ebböl a részböl választottam ki :P Tessék osztályozni,szerintem nagyon jó kép,a kedvencem :P

Ès feltettem a Site/Web menübe az eddigi desingekhez az elmaradottakat,mert már rég nem pótoltam. Az lehet,hogy a verziók sorrendje nem pontos,de nem ez a fontos :P Nagyon köszönöm mindenkinek a sok jó véleményt,amit kaptam,annyira jól esnek :) Ès az meg föleg,hogy egyre többen írják emg vavlahova,hogy szeretik Jonathant^^ Remélem mégtöbb fanja lesz majd :P Amúgy valaki (passz hogy kicsoda) a magyar wikipédiára feltette az oladlamról az infókat Jonathanról. Nem haragszom érte,csak nem írta oda,hogy tölem vannak az adatok,de Csiperkém kijavította. Ha máskor is valaki vmit feltesz valahova,akkor írja legyen szíves oda,hogy innen vannak a dolgok. Szeretném megköszönni a következö két díjat,amelyet a napokban kaptam,egy nagyon szép hosszú komentárral :) a díjaimnál is fennt van már,ahol a többi van!

Egyedi tartalom
Egyedi Desing

Az afis dolgokat is kicsit átváltoztattam. Akiknek ikonjai vannak a föoldalon,azok az Elite afik,vagyis a kedvenc,és egyben kiemelkedö oldalaim,amiket imádok. Ide már cask 1 hely van,és csak meghívásos. De a Top oldalakhoz lehet jelentkezni még nyugodtan,de oda kép nélkül teszem ki az oldalakat! Nah azt hiszem,hogy most ennyi,legyetek jók :)

2007.Augusztus 11. Szombat (Új dizi,modull)

  2007.08.11. 07:23

Sziasztok!
Szerintem most nálam jobban senki sem örül annak,hogy hétvége van :) Igaz itt nálunk esős az idő,de reménykedem nem mossa el a mai programunkat^^ Nos,2 nappal ezelőtt készítettem egy új dizit,amit msot találhattok az oldalon :) Nagyon örültem,hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam érte,és ez igen jól esett,és ez az első dizi,ami nekem is nagyon tetszik,és végre sikerült vidámat alkotnom,nem fekete fehéret :) Ajj,annyira be vagyok sózva nagyon várom a 25-ét,Jonathan születésnapját :) Ha van kedvetek csinálni egy kis képecskét neki ez alkalomból,akkor küldjétek el vagy msnen vagy e-mailben a
blue.lee@gmx.at címre,és ki fogom aznap tenni nektek minden féle képpen :) Nos amúgy a mostani friss egyenlőre nem olyan sok,de azért valamicskét csináltam még :) Ahogy ígértem töltögetem vissza a képeket a galériába,úgyhogy érdemes oda is mindíg bekukkantani,ha meg szeretnétek ti is nézni :) Aztán hoztam létre egy új modullt a Ryan Wolfe menübe,Nailed néven. Szerintem már nagyon sokan tudják,hogy ez mit is jelent... bizony,Ryan balesete,amikor bele állt a szög a szemébe. Szerintem ez nagyon nagy eseménye volt a sorozatnak,noha nem is kellemes a mi Ryanunknak. Aki esetleg nem látta elolvashatja,és meg is nézheti,hogy mi is történt valójában akkor. A videót ide is beteszem,hogy innen is elérhessétek. Egyenlőre ennyi,lehet még jövök ma :)

Amúgy nagyon szomorú ez a rész,én nagyon sajnáltam szegényt. És köszönöm nektek a máar több,mint 12.000 látogatót :)

2007.Augusztus 7. Kedd (Sokminden^^)

  2007.08.07. 20:43

Sziasztok!
Hát,nagyon röstellem magam,de komolyan,hogy 1 hétig nem frisseltem,de nagyon sokat dolgozom,és mikorra haza érek csak azt akarom,hogy ledőljek,és aludjak. De ma volt időm,és azt hiszem pótoltam az elmúlt hetet. Azért aki szemfüles volt,az észre vette,hogy többször is töltögettem fel a galériába képeket,csak nem írtam ki! 154 db képet töltöttem fel a képtáras oldalra 4 albumba,méghozzá a következőkbe:
•Miami helyszínelők 4. évad: Double Jeopardy (46 db kép)
•Miami helyszínelők 4. évad: Driven (96 db kép)
•Megjelenések: Jonathan & Justin Long (4 db kép)
•További film képek: Law and Order (8db kép)
Ès azért nem maradhat el a megszokott kis ízelítő a képekből.

418_020.jpg 418_054.jpg
419_007.jpg 419_056.jpg

Az alsó sor képei egy szintén nagy kedvenc részemből vannak. Ebben a részben egy fegyveres akcióban kellett résztvennie Jonathannak,azonban a célpont fegyvert fogott rá,és majdnem lelőtte,mert nem látta rendesen Ryan az alanyt. Szerencsére Horatio volt a gyorsabb.Ugye tudjátok,hogy balesete volt,és a szemébe bele állt egy szög,és azóta vannak gondok a látásával.

jon-justin1.png jon-justin2.png

Hogy pontosan hol volt ez a megjelenés,azt még nem tudom,de utána fogok nézni feltétlenül. Annyi a biztos,hogy Justin Long barátjával látható a képeken,és ő fényképezte le a rajongókkal,tök aranyos :) 2007.Június 18-án történt ez az esemény,és erről a Média menüben a videóknál láthattok egy kb 25 másodperces részletet is.

lw-1.jpg lw-3.jpg

Law and Orderből már volt fennt pár kép,de próbáltam újabbakat fényképezni ki a jelenetből,de hát nem nagyon sikerült olyat,ami még nem volt fennt,de akad azért :) Nagyon örülök,mert végre sikerült megint a képek számát 1000 fölé emelni :) Pontosan 1131 db kép található most a képtáras oldalon,és még jon hozzá az a rengeteg is,amit hétvégén otthon,vissza fogok tölteni :) Nem akartam azt is itt csinálni,mert újra le kellene szedni majd meg ilyenek,és nem lett volna türelmem,szóval olyan képek vannak fennt,amik eddig nem voltak még :)

Rávettem magamat ma a tartalmi frissítésre is,és most a Ryan Wolfe menübe tettem fel 3 db új modullt, amelyeket képekkel is illusztráltam.Ès íme a lista:
•Változása
•Munkaruházata
•Òrák

Remélem nektek is fog tetszeni majd,nekem tökre bejön :) Sok ötletem van még,igyekszem majdmegvalósítani őket,amikor csak engedi az időm. Nagyon várom a 25-ét,hiszen Jonathan születés napja lesz,és szeretnék neki valami szép szülnapi blendet csinálni,és dizit is :) Sosem volt olyanról még lapom,akinél az oldalam megérte,hogy a születésnapján is müködőképes lett volna az oldal^^

Lecseréltem a hét képét kb egy hetes csúszással,de remélem nem gáz annyira :) Osztályozzátok majd,hogy nektek mennyire tetszik,nagyon kíváncsi vagyok^^

Ès végezetül csináltam 3 db msn avatart. Igaz semmi extra nincs rajta,de szerintem jók lettek :) Ide is beteszem nektek,és a többihez is hozzáteszem,ami a médiában van.

jon-avat3.png image by Avelaa jon-avat2.png image by Avelaa

Azt hiszem ennyi lenne. Szerintem sokra sikerült,de hát volt is mit a tejbe aprítani :P A button csere kérésekhez annyit füznék hozzá,hogy van csere az oldalon,de választ ne nagyon várjatok az oldalatokra,mert nincs időm egyszerüen írni senkinek sem,de itt az oldalon majd lehetséges,hogy válaszolgatok majd,és akit érdekel a válasz,majd itt olvashatja,mert tényleg semmi időm szaladgálni más lapokra. Az oldalakat megnézem,mert megszoktam,csak nem írok.

2007.Július 31. Kedd (New dizi,képek,modullok)

  2007.07.31. 20:59

Sziasztok!
Huh,most lesül a bőr a képemről,hogy ilyen sokáig nem volt friss,de kicsit belustultam^^ Nos,mint látjátok az oldal valami bámulatosan néz ki,amelyet Zsaninak,a tokiozsani.gp oldal szerkijének köszönhetek. Gyönyörü lett,és ahogy láttam nektek is nagyon tetszik,mert nagyon sok dícséretet kapott,amit teljes mértékben megérdemel. Ezek a színek,meg a képek is,nagyon az én világom^^ Köszike Zsani nagyon :)
Vágtam ki 25 db képet Jonathanról az ED címü tv-s filmjéröl,amelyben szerepelt. Saját kivágás,szóval ha lehet ne nyúljátok le^^ Ès a jól megszokott ízelítő:

ed-16.jpg ed-23.jpg ed-7.jpg

Azt mondanom sem kell,hogy mennyire édes :) Ès nagyon jól néz ki a sorozatban,nekem írtóra bejön ez a stílus,amilyentre megcsinálták a haját stb. Ne felejtsétek: "Jobb egér,megnyitás új ablakban" - erre katt vmelyik képre.
Kicsit volt tartalmi friss is,végre XD Jonathan Togo menü:
•Megjelenéseken
•Cipői

Ezeket majd külön fogom venni a többi hozzá kapcsolódó modulltól,mert ezek inkább a stílusához illenek,ez majd külön menüt is kap,de egyenlőre itt marad. Holnap elseje. Ùj hónap,új hónap oldala. Jess No Thanxes lapja. Jelenleg CLOSED-on van,de a napokban ki fog nyitni,de előre kitettem.

Már korábban ki akartam írni a frisseket,de vmiért amikor ide kartam lépni állandóan kijelentkezett... A héten foltatom majd a frisst,és igyekszem behozni ezt a 6 nap kiesést... egyenlőre ennyi :)

2007.Július 25. (ùj videó,új afis képek)

  2007.07.25. 09:41

Sziasztok!
MInt tudjátok,mostanában nagyon nagy a sürgés forgás a Miami helyszínelök körül,aminek én természetesen nagyon nagyon örülök. Egyre több infó,és egyéb adat jut napvilágra a 6. évadból, így például most is megnézhettek egy videót erröl az évadról,amelyben Adam Rodriguez (Eric Delko) és David Caruso (Horatio Cain Hadnagy) mesélnek a forgatásokról. Ez az évad is varázslatos helyeken játszódik,mindenkit ámulatba fog ejteni. Rengeteg izgalom,úabb ügyek,szereplök... egyszóval izgalmas lesz :) A videó spoiler, szóval aki megvárja,míg adásba kerül,az ne nézze meg... de a Tom Speedle rajongóknak üzenem,hogy Timothi a 6. évadban újra felbukkan a sorozatban...

Katt a képre,és megnyitja nektek az oldalt,ahol meg tudjátok nézni. Szerintem nagyon jó,én már  tükön ülve várom a 6. évadot^^

A kezdöoldalon,amint láttátok újat a Top Affiliate-seim ikonjai,nagyobbak,és szebbek. Ùgy gondoltam az utóbbi napokban,hetekben nagyon megfogyatkoztak,mert bezártak stb,ezért megérdemlik azok,akik csinálják az oldalaikat,hogy kiemeljem jobban öket. Remélem tetszik nekik majd az ikonjuk,szerintem szépek lettek :) Meg minden hónapban egyszer le fogomm cserélni az ikonokat,és mindíg mással teszem ki öket.

Vasárnap rengeteg friss volt,de még aznap feltettem egy másik hírt az Emmy mellé,csak nem írtam már ki,mert akkor rég kiírtam a frisseket. Volt osztáltársam lefordítot nekem egy cikket Jonathan napokbeli jelenéséröl. A média menün belül a híreknél elolvashatjátok ezt,de itt ismegnézhetitek:

Jon, justin Long, mark sheldon and Shephard Fairey megjelentek a e heti Jones jukebox Jury (July 20, 2007) adáson az indie 103,1 Fm csatornáról, ami letölthető ingyenesen itt az Itunes oltbol. nagyon szorakoztató adás tele pár stár hang utánzással, modortalan vicekkel, férfi beszél férfi részekről, éneklés(egy röhelyes és tényleg nem Pc verzió) és még több

2007.Július 22. Vasárnap(infók,képek,videók)

  2007.07.22. 17:02

Sziasztok!
Jonathan még régebben szerepelt egy videóklipben,amelynek ez volt a címe: Gay Boyfriend - by The Hazzards. A Hazzards egy együttesnek a neve (ha jól sejtem,bár még nem volt időm ennek utána nézni,de meglesz ez is), de megnéztem a videót,és szerintem rettenetes hangjuk van :D Amúgy megnyugtatok mindenkit Jonathan nem meleg :P De hát a videó nagyon hülyeség,ennek ellenére a mi szépfiúnk szerepelt benne. Katt a képre,és nézd meg:

Mondjuk Jon nagyon édes benne :D Szerintem tök jól néz ki benne,és azok a fejek,amiket vág XD Kegyetlen :) És mellékelek nektek 4 db képet is,ami Jonathanról készült a videóból,csak hogy tudjátok,mire számítsatok,mielőtt megnézitek :)

Katt a kis képekre,hogy megnézhesd nagyobban. A képek minősége sajnos nem a legjobb,de azért a semminél ez is több. A videót a Média menüben a videóknál is megtaláljátok,a képeket pedig a galériában.
A top affiliates-nél,ami középen a kezdőoldalon van, letöröltem újabb afikat,azokat,akik jó ideje nem nyúltak már az oldalukhoz. Az elmúlt egy hétben 10 oldalt szedtem kb le onnan,mert egyszerűen bezárnak stb... és hozzám csak olyan lapok kerülnek ki,amelyikkel foglalkoznak is. Mára ennyi,bár lehet még jövök.Addig is,legyetek jók :)

Késöbb (21:37): Hát volt még egy kis idöm úgy este felé, és frisseltem egy kicsikét. A Média menübe a hírekhez feltettem egy összeállítást arról,hogy mely kategóriákban lett jelölve a sorozat,és kik a további "ellenfelek".
Ma otthon voltam,és elkezdtem visszatölteni a képeket,de csak 1 albumra volt idöm...

006~1.jpg 008~1.jpg

Elvileg pénteken haza fogok menni hétvégére,és akkor remélhetöleg vissza tudom hozni a képelmaradásokat. Aztán a fontos dátumokhoz hozzáírtam az Emmy díjátadó idöpontját is. Itt van 2 Miami helyszínelös videó arról  a részröl,amelyet jelöltek. Nem hosszú videók,de szerintem jók:

 

A 2. videó zenés,de nagyon szép a szám megy alatta. Eric Delko (Adam Rodriguez) karaktere egy lövöldözés során megsérül. Elsönek a lábába kap golyót,majd súlyosabban sebesül meg,és a kórházban küzdenek az életéért.A kollégák mind mellette vannak,és "imádkoznak",hogy életben maradjon... mint tudni lehetett,a 3. évad elején Horatio elvesztette egy kiváló Emberét, Tim Speedlet...

2007.Július 18. Szerda (ez+az)

  2007.07.18. 23:43

Sziasztok!
Ma nem volt sok a friss,csak csinálgattam ezt meg azt az oldalon,és ezeket fogom nektek kiírni:
• Lecseréltem a hét képét (igaz pár napos csúszással^^)

• Csináltam bal oldalra egy 5 legjobb oldal részt,ahova kitettem a számomra legkedvesebb 5 lapot. ìme a lista:

01: Ashley Tisdale (By: Bee)
02:
No Thanx (By: Jess)
03:
Corbin Bleu (By: Szany)
04:
Dr. House (By: Csiperke)
05:
Tokio Hotel (By: Nóri)

• A Site/Web menübe az oladl díjaihoz feltettem az újabbakat,amiket nemrégiben kaptam. Nagyon köszönöm ezúton is^^
• A button cseréket kitettem,és válaszolgatni is elkezdtem már az oldalakra.
• A galiba feltettem egy promo képet,amely a 4. évadhoz készült Jonathanról,íme:

promo_004.jpg

Jobb egérgomb a képre - Megnyitás új ablakban kombinációval nyissátok meg a képet.
•Ès íme egy kis infó a Miami helyszínelök 6. évadjából:
"Az elsö rész egy nevelötisztnek a halála körüli vizsgálódással fog kezdödni. Az évad premierje nagyon úgy néz ki,hogy 2007. Szeptember 27-én fog zajlani. A kezdö részben a renezö megtalálja az egész csapatot,ahogy Andrew Bennett ügyében nyomoznak...." - Ez elég spoileres,szóval többet nem árulok el belöle,de akit érdekel,az
ITT angolul lolvashatja a teljes cikket,ami ehhez kapcsolódik.
• A top affiliatest,a képeset kitettem a főoldalra,mert bal oldalt már sok fajta afi van,és a helyére mást tettem ki.
• Méghozzá fontos dátumokat írtam ki,amelyek az elkövetkezendő hónapokban lesznek. 3 is van már,nézzétek meg ti is,hogy melyek ezek. Kék színnek ki is emeltem.
• Kiírtam a következő epizód ismerteőjét és dátumát,méghozzá a szerdánként leadott Miami helyszínelőknek. (Kukk főoldal)

Ahhoz képest,hogy nem indult soknak,elég szép mennyiség lett^^ Mondjuk ennek csak örülök,mert az elmúlt 2 hétben el volt hanyagolva a lap,időhiány,és egyéb dolgok miatt,de itt a pótlás,és ígérem nektek,hogy figyelek az oldalra :)

2007.Július 17. Kedd (infó)

  2007.07.17. 10:19

Nagyon szereted a Miami helyszínelöket? Már várod,hogy megvehest az 5. évad dvd-jét? Akkor elárulom neked,hogy az amerikaiaknál már megvan a megjelenési dátum.

2007.október 30.

Hogy nálunk mikor lesz megvehetö,arról sajnos még nem tudok infót adni,de nagyon jó jel,hogy már külföldön van egy dátum róla^^

Az este folyamán lehetséges,hogy jövök még frissel. Csak sajna többre nem volt idöm,csak ennyire,hogy lefordítsam a cikket. Ezt az infót a média menüben a híreknél is megtalálhatjátok. Ès még pár érdekesség a Miami sztárjairól:

Eva La Rue és Emily Procter jelen volt a nemrégiben zajlott Harry Potter és a Fönix Rendje premierjén
Adam Rodrigueznek hamarosan megjelenik az új filmje a nyár folyamán "Let the Game Begin" címmel.

Szeretném megköszönni,hogy sok dícsérettel díszítettétek a vendégkönyvet,nagyon nagyon jól esnek :) az este folyamán válaszolok mindenkinek,aki írt. Puszi addig nektek :)

2007.Július 15.Vasárnap (ùj dizi,képek)

  2007.07.15. 00:10

Sziasztok!
Hát igen,megint dizi csere volt^^A mostani gyönyörüség Gicám érdeme (L) Köszönet neki,fantaztikusan csodálatos lett,nekem nagyon tetszik,szerintem mindenkinek fog :P De majd amit én előtte csináltam,a fekete még vissza fog kerülni,szerintem ez után :P de ez jó ideig fent lesz az fix :) Az oldalt teljesen át rendeztem,és már nincs az a doboz,szerintem ehhez nem illett volna. A frisseket hírek cikkekben írom megint egy ideig. Az elöző frisst is kiírtam még ide,ez alá.Tettem fel 43 db képet a Galériába a Miami helyszínelök 4. évadjához "Collision" néven találjátok meg.Ìme egy kis ízelítő belőle:

417_021.jpg 417_042.jpg 417_103.jpg

Ha nem nyitja meg,akkor ezt csináljátok: Jobb egérgomb,megnyitás új ablakban! Akkor müködni fog innen is!Az elite affi részlegnél letöröltem a bezárt oldalakat,és azokat is,akiknél nem voltam kinnt. Kb 10 oldallal lett majdnem kevesebb...Szeretném megköszönni,hogy a látogatók száma átlépte a 10.000-t! Tényleg köszönöm,nem hittem volna,hogy ennyien jöttök amadj. Főleg,hogy Jon Európában nem annyira ismert,főleg nem Mo-n! Holnap is remélem jut időm frissre,szeretnék majd a tartalmon is bővíteni! Mindenkinek kellemes hétvégét :)

2007.Július 12. Csütörtök (Avatarok,képek)

  2007.07.14. 23:12

Sziasztok!
Nah,ahogy ígértem igyekeztem kicsit többet foglalkozni az oldallal, és több dolgot csinálni.Ma végre volt idöm sajáat dizit csinálni itt külföldön, és szerintem nem is lett olyan rossz :) nehéz volt 1 képböl csinálni,de nagyon szeretem ezt a képet, szerintem fantaztikus :) Most ismét kicsit darkosabbra vettem a formát^^ Remélem nektek is tetszeni fog. Aztán ma töltöttem fel 51 képet a miami CSI 4. évadjához. Ezek még nem voltak itt fennt,a galériában. Amik elvesztek,azokat akkor fogom visszatölteni,amikor hazamegyek,de az nem most lesz. Addig újakat töltögetek nektek. Deviant néven találjátok meg! Itt kis ízelítö:

416_043.jpg 416_075.jpg 416_145.jpg

Ha meg szeretnétek innen elérve nézni,akkor katt a képekre jobb egérrel,és "megnyitás új ablakban".
A top affiliatesböl levettem kb 5 oldalt,mert nem akarok olyan lapokat kinnt hagyni,akik nem foglalkoznak hetek óta az oldalukkal, vagy nem vagyok kinnt.Szal akit levettem,az vegyen szintén le.
A Miami helyszínelök következö részének ismertetöjét,és idöpontját kiírtam már, és ne fejlejtsétek: ma csütörtök,ami azt jelenti Jon a tv-ben :) Viasat 3, 21:05. A frisseket,amiket leszedtem,azokat a korábbi frisseknél megtalálható! Csináltam 6 db avatart Jonról,remélem tetszeni fog nektek!

jon-av12.png jon-av11.png jon-av10.png
jon-av9.png jon-av7.png jon-av6.png

A média menün belül az Avataroknál legalul is megtalálhatjátok öket! Mára most már tényleg ennyi lenne, remélem,hogy hamarosan tudok majd megint frisselni!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!